Поліська свіжина
Необхідні продукти:
- - сало
- - мясо
- - печінка
- -картопля
- - цибуля
- - сіль
- - перець
- - мука
Приготування:
Починаемо приготування із сала,ріжимо все на середні шматочки,щоб гарно вмістилося і просмажувалося на великій сковорідці. Все готуємо окремо. Готове салозабираемо,лишивши на дні сковородки небагато жиру,далі смажимо мясо,як в перший,так і в другий складник перед готовністю додаємо цибулю,нарізану великими кільцями,на смак сіль,перець. Також окремо на смальці з того сала смажимо печінку,попереднбо посолену і обкачену в муці.Потім все перемішуємо в гусятниці і смажимо 5 хвилин (можна додати трошки базеліку). Перед поданням на стіл можна прикрасити петрушкою зі свіжо нарізаними помідорами.