Поліська свіжина

Необхідні продукти:

  • - сало
  • - мясо
  • - печінка
  • -картопля
  • - цибуля
  • - сіль
  • - перець
  • - мука

Приготування:

Починаемо приготування із сала,ріжимо все на середні шматочки,щоб гарно вмістилося і просмажувалося на великій сковорідці. Все готуємо окремо. Готове салозабираемо,лишивши на дні сковородки небагато жиру,далі смажимо мясо,як в перший,так і в другий складник перед готовністю додаємо цибулю,нарізану великими кільцями,на смак сіль,перець. Також окремо на смальці з того сала смажимо печінку,попереднбо посолену і обкачену в муці.Потім все перемішуємо в гусятниці і смажимо 5 хвилин (можна додати трошки базеліку). Перед поданням на стіл можна прикрасити петрушкою зі свіжо нарізаними помідорами.